Zita Patíková, DiS.

je zakladatelkou Kopaninského spolku, z. s. a matkou tří dětí. Přestože Vystudovala herectví a dramatickou výchovu, v současné době pracuje jako Asistentka komunitního centra na přední Kopanině. Má velmi kladný vztah k dětem, a proto ve svém volném čase organizuje kulturní a společenské akce pro děti a dospělé na Přední Kopanině.

"Existují 3 obrovské síly, které vnesou světlo do tvého života. Slunce, dítě a smysluplná cesta."

Šárka Hrubá

je spoluzakladatelkou a pístopředsedkyní Kopaninského spolku, z. s. V současné době je zaměstnána jako lektorka dětského AZ Centra v Kralupech nad Vltavou a Asistentka komunitního centra. Dále je instruktorkou kreativních programů a cvičení rodičů s dětmi 0 - 6 let a instruktorkou plavání kojenců a batolat. Mimo jiné Šárka absolvovala kurz Profesionální chůva a vystudovala pedagogické minimum. Šárka vychovává dvě děti a ve svém volném čase vymýšlí a organizuje programy pro děti a dospělé.

"Správně vidíme jen srdcem. Co je v životě důležité, je očím neviditelné."

Mgr. Jolana Skůrová

je aktivní členkou Kopaninského spolku. Původně absolventka střední zdravotnické školy vystudovala během mateřských a rodičovských "dovolených" program Genderová studia na FHS UK a pedagogické minimum na Pedf UK. V současné době je zaměstnána na plný úvazek v cestovním ruchu a jako Asistentka komunitního centra pomáhá vymýšlet a organizovat akce pro děti a dospělé.

"Někteří Tě možná na Tvé cestě nebudou chápat, to ale není důvod, abys zůstal/a stát na místě."

Naším aktivním členem je také Jan Plachý. Informace o něm snad již brzy doplníme. :)